VASTE LIJN

0599 213103

MOBIEL

06 20927497

E-MAIL

info@fagas.nl

Asset Management

Naast de administratieve taken die wij als Property Manager voor u uitvoeren, adviseren wij ook op het gebied van waarde verbetering van uw vastgoed. Het financieel beleid afgestemd op uw object is de basis voor doelmatig Asset Management. FAGAS geeft hier op praktische en deskundige wijze sturing aan, ook naar de diverse externe partijen. Wij leveren maatwerk periodieke financiële rapporten. Daarmee voorzien wij u van uitgebreide en effectieve management informatie.

  • Budgetten opstellen
  • Performanceanalyses
  • Financieel Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP)
Financieel-Administratieve-Dienstverlening

Heeft U Professionele Assistentie Nodig Bij De Aanvraag Van Uw Herfinancieringen, Hypothecaire Leningen Of De Meer Complexe Vastgoedfinancieringen?

Bent u op zoek naar een objectieve partij die u op dit gebied verder kan helpen en goed op de hoogte is van de ontwikkelingen in de markt?
FAGAS heeft de professionele deskundigheid in huis om u op een objectieve en adequate wijze te begeleiden bij het aanvraagproces, de analyse én de onderhandeling van uw vastgoedfinanciering.

Voor Particuliere, Zakelijke Vastgoedinvesteerders En/of Box 3 Beleggers

Van Financieringsaanvraag Tot Acceptatie

U gaat investeren of een nieuwe aankoop in vastgoed doen, of u wil de huidige financiering eens tegen het licht houden, dit vormt vaak de aanleiding voor de financieringsaanvraag.

De bepaling van de marktwaarde van het object en de taxatie door een op de shortlist voorkomende taxateur vormt de basis voor de financieringsaanvraag. Daarnaast is het exploitatieresultaat van het object en het inzichtelijk zijn van het huurdersbestand cruciaal in de verdere aanvraag en onderhandelingen.

Iedere investeerder of belegger heeft een andere benadering of een meer persoonlijke begeleiding nodig. Het verzamelen en de analyse van de gegevens geeft vaak extra werkdruk bij uw management en of financiële administratie. Daarnaast dient u als eigenaar investeerder goed op de hoogte te zijn van de materie.

FAGAS kan een groot deel van de werkzaamheden uit handen nemen, zodat u door een heldere financiële onderbouwing eenvoudiger de meer complexe beslissingen kunt nemen.

Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Neem Contact Met Ons Op

Wilt u meer weten, heeft u een belangrijke vraag of zou u graag een vrijblijvende kennismakingsgesprek met ons willen inplannen? Neem contact met ons op en dan bellen wij u zo spoedig mogelijk!

Contact